Nogomet je kompleksan, a mi nismo najbolja momčad protiv lopte u ligi. Na tome smo dosta radili, da budemo bolja presing ekipa, ali to je proces i u nogometu treba vremena. Faza napada nam je bolja, zadovoljan sam kako je to izgledalo prve dvije trećine u Rijeci, ali sa zadnjom trećinom nisam nimalo zadovoljan. Pratimo statističke pokazatelje ulazaka u zadnju trećinu, i iako je u malom porastu, ali odluke i kretnje, smatramo, nisu bile nimalo dobre', otkrio je Karoglan. MAXSport Najava emisije >> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima! >> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u.
Zato se moramo znati obraniti, ali želimo i moramo biti i opasni po Hajdukov gol. Ne samo protiv Hajduka, nego tako trebamo igrati protiv svih. ' Varaždin neće biti kompletan, zbog kartona neće igrati Teklić i Herrera, a još su ozlijeđeni Pellumbi i Urata Ba i Perić. MAxSport Najava 12. kola Hajduk-Varaždin Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport No, Hajduk na Poljudu ne zna za prvenstveni poraz čak 11 utakmica u nizu. To ipak nije razlog za opuštanje. 'Varaždin igra možda i najrasterećenije u ligi.
Vraća se HNL: Jadranski derbi moći će u prijenosu gledati sviOTVARAJU VARAŽDIN I ISTRA petak, 30. 9. 2022. u 08:59 Foto: Goran Kovacic/PIXSELL U jednom trenutku sam se osjećao kao trener Dinama jer smo neko vrijeme imali osam reprezentativaca i morali smo trenirati bez njih, rekao je Mario Kovačević, trener Varaždina koji dočekuje Istru Nakon gotovo dvotjedne stanke zbog reprezentativne akcije vraća se HNL. Varaždin i Istra (18:00) otvorit će u petak 11. kolo, a u kojem će najviše zanimanja pobuditi Jadranski derbi Rijeke i Hajduka koji se igra u nedjelju od 15 sati i to uz prijenos na HRT-u 2. U subotu će Osijek ugostiti Lokomotivu u Gradskom vrtu od 16:55, dok od 19 Slaven Belupo gostuje kod Dinama.
NK Varaždin - HNK Hajduk Split Rezultati uživo, međusobni
Raspored utakmica SuperSport HNL 2022 - Hrvatski Telekom
Hrvatska - Sportski TV prijenosi UživoNe propusti Danas od 15:00 | Varaždin - Hajduk Split Nogomet | SuperSport HNL Uto. od 21:00 | Paris Saint Germain - Bayern Munich Nogomet | Liga prvaka Sri. od 20:50 | Dortmund - Chelsea DanasSutraPon. Uto. Sri. Čet. Pet. Svi sportovi Nogomet Košarka Rukomet Motošport Tenis Hokej Vaterpolo Boks MMA Odbojka | Golf | Snooker | Pikado | Američki nogomet | Futsal Subota, 11. Vel | Nogomet, prijenosi uživo Subota, 11. Vel | Nogomet 01:30 Central Cordoba - Belgrano Liga Profesional 09:45 WS Wanderers - Sydney FC A-league 12:55 Hannover - Paderborn 2. Bundesliga Nurnberg - Regensburg 13:00 Holstein Kiel - Magdeburg Goa - Mumbai City Indian Super League 13:30 West Ham United - Chelsea Premier League Manchester City (Ž) - Arsenal (Ž) FA WSL 14:00 FK Vozdovac - FK Crvena zvezda Super Liga Elversberg - Oldenburg 3.
[[GLEDAJTE UŽIVO@@]**] Hajduk Rijeka gledati prijenos 5
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL - Čeka nas jedan dobar protivnik. Po meni onu su u posljednjih nekoliko kola u najboljoj formi i slična su ekipa kao i mi. Od prošle utakmice u Puli, kada smo pobijedili, oni su doveli 6 ili 7 igrača. Očigledno su pogodili s tim igračima, tako da je to sada puno kvalitetnija ekipa. To se posebno vidi u utakmici protiv Slaven Belupa koju su dobili 3-0, a protiv Hajduka su vodili 2-1 do zadnje minute, pa je završilo 2-2.
Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Varaždin – Lokomotiva? Varaždin i Lokomotiva igraju susret 18. kola HNL-a u nedjelju, 22. godine u 17. 10 sati. Prijenos ove nogometne utakmice bit će na televizijskom kanalu MAXSport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. A ako se odlučite do Varaždina na utakmicu, ulaznice možete kupiti na Ticket Pointu stadiona Varteks i to na dan utakmice od 10 sati. Cijene ulaznica su 10 € za tribinu Zapad Sredina te 7 € za Zapad Lijevo i Desno. PROČITAJTE VIŠE: Odluke VAR sudaca će se publici ubuduće morati objašnjavati Više o nogometnom klubu NK Varaždin doznajte na mrežnoj adresi nk-varazdin. hr.
Naime, Varteks je peti sa 23, dok su Lokosi sedmi sa skupljenih 18 bodova. “Priključili smo Jasmina Agića u naš stručni stožer. Do sada je bio trener U19 momčadi, no s obzirom da nam veliki broj igrača dolazi iz naše omladinske škole, odlučili smo ga uključiti u rad da s tim igračima i dalje nastavi raditi.
Varaždin - Hajduk Split : SuperSport HNL - Nogomet
Varaždin i Lokomotiva na stadionu Varteks igraju susret 18. kola HNL-a – gdje gledati prijenos? Varaždin i Lokomotiva, nakon nikad duže zimske stanke u hrvatskom klupskom nogometu, vraćaju se na nogometni teren. Njihov susret koji se igra u sklopu 18. kola SuperSport HNL-a na rasporedu je u nedjelju, 22. siječnja 2023. godine. Utakmica počinje u 17. 10 sati, a sudi ju Dario Bel. Dodajmo da će ovo biti obračun na sredini tablice.
Hajduk Split - rezultati, raspored, Varaždin - Hajduk uživo
Gledajući ukupno zimske pripreme, uspjeli smo ostvariti sve zacrtano. Imali smo sedam pripremnih utakmica i dobro smo izgledali na tim utakmicama. Proširili smo roster igrača, vidjeli smo još neke mlade igrače i relativno dobro pripremljeni ulazimo u prvenstvo. Varaždin igra standardno čitavu sezonu dobar nogomet. Očekuje nas vrlo zahtjevna i teška utakmica u Varaždinu. Što se tiče kadra u principu svi igrači su zdravi. Tu su neke eventualno sitne povrede koje nisu problematične, tako da ćemo raspolagati sa svim igračima”, rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.
9. 2022. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak 'Kad igramo protiv Hajduka na Poljudu, i to još kao novi u ligi, moramo se prvo znati obraniti i onda osjetiti trenutak ako bude prilika za protunapad. Slično je bilo i u prvoj utakmici, kada smo ih iznenadili s visokim napadom, a i dobar posjed smo imali. Normalno, da će možda biti najviše trenutaka kada će Hajduk nas pritiskati, jer igraju doma pred svojim navijačima.
'Teško je čuvati igrače kakav je Livaja, to su velemajstori. Pokazao je Livaja to i na našem terenu. Međutim, ja sam zadovoljan kako smo mi odigrali prvu utakmicu. Ideja igre je opet ta da protok lopte bude dobar i da sprječavamo da lopta puno puta dođe do Livaje. Normalno je, da je nemoguće da opet lopta ne dođe do njega, jer je ekipa kvalitetna, ali pokušat ćemo smanjiti taj broj lopti. Imamo ideja, gledali smo utakmice, analizirali smo ih, tako da će igrači koji budu blizu njega biti spremni. Iako ponavljam, on je velemajstor posebno u šesnaest metara, a mi ćemo zato morati biti oprezni i duplirati ga, otkrio je trener Varaždinaca Mario Kovačević i dodao: Varaždin - Istra 1961, SuperSport HNL, 30.
VARAŽDIN 2-1 / Hajduk se mučio pa u 99. minuti zabio za
Smatram da su obje ekipe bile podjednake te je tako trebalo završiti. Oni su opasna ekipa, no mi smo se do sada već i dokazali u odnosu na početak. Volimo igrati utakmice na domaćem terenu kod nas na Drosini, no sada nekoliko kola igramo već vani, i to nam ne predstavlja problem jer igrači su sve više motivirani.
VARAŽDIN-Istra 1961 (2:1) TV repriza. Gdje gledati reprizu?
HNK Hajduk Split
Svjesni smo kakav nas protivnik čeka, ali dobri smo i mi. Jedva čekamo utakmicu, da pokažemo kako dosadašnji rezultati nisu slučajni. Iz Istre najavljuju da dolaze po tri boda. - Igramo s Varaždinom, ekipom kojoj ove godine ide odlično. Igraju dobar nogomet, kako zajednički tako i individualno. Dugo igraju i treniraju skupa, stoga su zato i bolje upoznati. Smatram da je ovo dobra prilika za nas, dobiti iskustvo i nadamo se bodove. Na prvoj utakmici s Varaždinom nismo bili kompletirani s igračima te nam to nije bila najbolja utakmica.
Igra ofenzivan i lijep na oko nogomet. Očekujem jako tešku utakmicu, momčad su koja je i Dinamu oduzela bodove', kaže trener Hajduka Mislav Karoglan i dodaje: Rijeka - Hajduk, 2. 10. 2022. Autor: Damir Skomrlj 'Kalika nema zbog kartona dok su i dalje zbog ozljeda odsutni Grgić, Nikola Kalinić i Čolina. Treba se postaviti s pravim planom. Varaždinci igraju zanimljivo, imaju golmana na 30 metara, jedini su u ligi koji igraju tako visoko s njim. Trebamo ih stisnuti i pokušati se nametnuti kroz posjed i ofenzivnu igru. ' Naučili su 'bili' puno iz prvog susreta u Varaždinu... 'Ako se vratimo na taj susret u Varaždinu, gdje su imali 25 udaraca na gol, a mi preživljavali, rekao bih da baš i neće biti lakše zato što neće parkirati autobus.
Hajduk – Rijeka i Gorica – Šibenik prijenos uživo, gdje gledati
Evo gdje gledati jedinu današnju utakmicu 12. kola SuperSport HNL-a; Varaždin dolazi Hajduku u gosteSubota nam donosi samo jednu utakmicu 12. kola SuperSport HNL-a. Drugoplasirani Hajduk na Poljudu dočekuje Varaždin (19. 05 sati, MAXtv, MAXSport 1) U prvom međusobnom susretu, igranom 30. srpnja, Varaždinci su na svom terenu namučili 'bile'. Hajduk je opasno 'visio', spašavao ih je raspoloženi golman Sentić, a utakmicu je s dva gola prelomio Marko Livaja. Da, Hajduk je tada slavio 2:0, no Varaždinci su sada odlučni u namjeri da na Poljudu pokušaju iznenaditi. Imaju i plan...
Kolo će zaključiti Šibenik i Gorica u nedjelju od 17:30. Varaždinci nakon 10 utakmica drže peto mjesto s 15 bodova, dok je Istra odmah iza njih s 12. U prvoj utakmici u Puli Varaždin je slavio 2-1. - Ovu pauzu smo dobro iskoristili, dečki koji nisu bili u nekoj od reprezentacija super su radili. U jednom trenutku sam se osjećao kao trener Dinama jer smo neko vrijeme imali osam reprezentativaca i morali smo trenirati bez njih. Vesele me pohvale od izbornika, upućene našim igračima. Vratili su se svi zdravi i puni volje i želje - rekao je trener Varaždina Mario Kovačević.
Hrvatska - Sportski TV prijenosi Uživo | Nogomet - TV program