Szerencsejáték Zrt. Tippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item.
getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két mérkőzésre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat.
Női labdarúgócsapatunk kétgólos sikert aratott a Slavia Praha ellen. Jégkorong Az olaszországi felkészülési torna első napján 4-1-es győzelmet aratott a férfiválogatott Dél-Korea ellen. Podcast Legújabb adásunkban az elmúlt 3 hónap legfontosabb történéseit vettük sorra Hajnal Tamás sportigazgatóval. Kézilabda Női kéziseink sérülésből lábadozó kiválósága a Bietigheim elleni BL-meccsen látogatta meg a társakat – VIDEÓ! Brazil szélsőnk termeli a gólokat és a gólpasszokat, ráadásul egy mutatóban az NB I listavezetője - VIDEÓK A Fradi-család három tagját köszönthetjük február 9-én.
marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 200 Ft! Kötések, kombinációk {{item. title}} ({{item. unitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip.
MOL FehГ©rvГЎr FC hivatalos weboldala - Official website |... CГmlap Tartalom Csapatok jegy/meccsinfo Klub SzurkolГіk Vidishop PRESS Mi az a VidiPress? A MOL FehГ©rvГЎr FC ezen oldalait kizГЎrГіlag a mГ©dia munkatГЎrsai hasznГЎlhatjГЎk. Sikeres regisztrГЎciГі utГЎn letГ¶lthetЕ‘k a kis Г©s nagyfelbontГЎsГє, akГЎr nyomdai minЕ‘sГ©gЕ± kГ©pek, kГ©pgalГ©riГЎk, elolvashatГіk a tudГіsГtГЎsok, sajtГіkГ¶zlemГ©nyek; minden, ami a MOL FehГ©rvГЎr FC-vel kapcsolatban a mГ©dia munkatГЎrsait Г©rdekelheti. A stadionba Г©rkezЕ‘ ГєjsГЎgГrГіk, fotГіsok, rГЎdiГіs Г©s tГ©vГ©s szakemberek szintГ©n ezen a felГјleten keresztГјl akkreditГЎlhatnak a MOL FehГ©rvГЎr FC hazai tГ©tmГ©rkЕ‘zГ©seire, beleГ©rtve a bajnoki, kupa- Г©s nemzetkГ¶zi meccseket is.
FőoldalFérfi vízilabda, OB I Férfi vízilabda FTC-Telekom WaterpoloBVSC Császár-Komjádi Sportuszoda Női vízilabda Euro Kupa Női vízilabda FTC-Telekom WaterpoloCN Terrassa FTC-MVM Népligeti Sportközpont Labdarúgás Az UEFA elfogadta az FTC kérését: március 16-án a Puskásban lesz az UEL-nyolcaddöntő visszavágó! Váltsa ki bérletét, hiszen bérleteseink az elsők között vehetnek belépőt a történelmi UEL-nyolcaddöntőre! Várjuk az 50 év feletti fradista érzelmű nők és férfiak jelentkezését. Hírek A szervezet elnöke, Berente Judit és az FTC ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán szerdán írta alá a szerződést. Focicsapatunk legendáját, a 75 éves Bálint Lászlót a farmján látogattuk meg, ahol három pacit nevel – VIDEÓ! Kézilabdás legendánk, jégkorongozónk és az FTC utánpótlás akadémiánk igazgatója is február 10-én ünnepel.
DVSC - Mezőkövesd élő közvetítés - LokomotívBlog
[SPORT<] Mezőkövesdi SE PAFC élő 29 január 2023 | scuola
prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip.
[FUTBALL] Videoton DVSC élő adás 04.02.2023
(((Élő adás#))) PAFC Várda élő közvetítés | Association Esp'OPK
08. OTP Bank Liga 26. forduló DVSC Puskás Akadémia 2023. 15. OTP Bank Liga 27. forduló ZTE FC DVSC 2023. 22. OTP Bank Liga 28. forduló DVSC MOL Fehérvár 2023. 29. OTP Bank Liga 29. forduló Paksi FC DVSC 2023. 05. 06. OTP Bank Liga 30. forduló DVSC Budapest Honvéd 2023. 13. OTP Bank Liga 31. forduló Ferencvárosi TC DVSC 2023. 20. OTP Bank Liga 32. forduló DVSC Újpest FC 2023. 27. OTP Bank Liga 33. forduló MK: DVSC-Puskás Akadémia az elődöntőért 2023.
(Ingyenes===) Paks KTE adás közvetítés 4 február 2023
LokomotívBlog - DVSC - Mezőkövesd élő közvetítésÉlő közvetítés Csibu 2017. júl. 15. 1:51 101 hozzászólás Az új idény első mérkőzése vár ránk szombat este, a Nagyerdei Stadionban. Szurkoljuk ki együtt a győzelmet! Ha nem tudtok a helyszínen lenni, kapcsoljatok ránk! 😉 Közvetítésünk 17:45-kor kezdődik! “Ha tetszik az adás azért, ha nem tetszik, azért szólj hozzá! Igyekszem válaszolni, reagálni a kommentekre, tegyük közös élménnyé a mérkőzést! ” /Csibu/ DVSC vs Mezőkövesd | 2017. 07. 15 | Mixlr 1 forduló élő élő közvetítés Mezőkövesd nb I Kapcsolódó Cikkek A nagy bejelentés – Dzsudzsák Balázs visszatért! Balage2020. szept. 22. 15:00 Hallgasd élőben a DVSC-Szolnok mérkőzést! Csibu2020. aug.
[[[tv-t néz==](((]] Zalaegerszeg Gyirmót adás közvetítés 13
Kezdőoldal - DVSC Futball Zrt.
Kezdőoldal - DVSC Futball Zrt. Kezdőoldal - DVSC Futball Zrt. OTP Bank Liga 2022/2023 DVSC Paksi FC 2023. 02. 11. 19:30 szombat OTP Bank Liga 19. forduló Budapest Honvéd DVSC 2023. 19. 17:30 vasárnap OTP Bank Liga 20. forduló DVSC Ferencvárosi TC 2023. 25. 00:00 OTP Bank Liga 21. forduló Újpest FC DVSC 2023. 03. 04. OTP Bank Liga 22. forduló Kisvárda DVSC 2023. 11. OTP Bank Liga 23. forduló DVSC Kecskeméti TE 2023. 18. OTP Bank Liga 24. forduló DVSC Vasas FC 2023. 04. 01. OTP Bank Liga 25. forduló Mezőkövesd Zsóry FC DVSC 2023.
Mezőkövesd Zsóry FC - M4 Sport
Mezőkovesdi Televízió